Кандадатите за депутати от ПП ГЕРБ Тома Биков и Спас

...
Кандадатите за депутати от ПП ГЕРБ Тома Биков и Спас
Коментари Харесай

Тома Биков: След записа с Узунов и подадения плик, се твърди, че племенницата на Петко Петков става шеф на митницата в Пловдив

Кандадатите за депутати от Политическа партия ГЕРБ Тома Биков и Спас Гърневски влязоха в роля на цивилен деятели и проведоха живо включване от Митница Пловдив. Двамата зададоха серия въпроси, свързани с назначението на новата шефка на институцията - госпожа Евелина Харизанова.

"Ние сме тук, защото има съвпадения, които не можем да оставим без последици. Ще оставим малко Спецов да почине, да се напрегне малко Пламен Узунов. Наша инспекция сподели, че ден след записа, който бе публикуван в медиите, от който се вижда по какъв начин някогашният митнически началник Петко Петков дава торбичка с незнайно наличие на съветника на президента Пламен Узунов, в пловдивската митница е назначен нов шеф и както се твърди, дамата е племенница на някогашния митничар.

Не можем да твърдим дали сред двете има някаква връзка, само че сме длъжни да проверим. Също по този начин може да се ревизира дали тази дама е била в Сухиндолската митница и какво тъкмо се е случило там " разяснява Тома Биков. Той сподели, че чака тази информация от самия Пламен Узунов, който явно бил осведомен със обстановката.

"Не знам какво е имало в пликчето, само че явно е било доста тежко, щом толкоз бързо са се случили нещата " добави Спас Гърневски, който съобщи, че знае доста неща както за пловдивската митница, по този начин и за Харизанова.

Тома Биков допусна, че въпросът ще съставлява интерес за водачът на коалиция "Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова и съобщи, че инспекциите ще продължат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР