"Канарчетата" се прибраха от Кипър, чака се комюнике от Валентич

...
"Канарчетата" се прибраха от Кипър, чака се комюнике от Валентич
Коментари Харесай

Бивш директор на Ботев атакува остро ръководството на канарчетата

 "Канарчетата " се прибраха от Кипър, чака се официално съобщение от Валентич
Ето какво написа Серехидо във “Фейсбук ”:

“Хората може да харесват или да не харесват Валентич, само че това, което му предизвикват в последно време, е просто непоносимо и тъжно. И не приказвам за рецензиите от страна на почитателите или последните претенции за оставка. Феновете имат цялостното право да се показват под всякаква форма, каквато желаят, и изключително след голямата поддръжка, която демонстрираха на тима в тежки интервали. Говоря за професионалното занемаряване от притежателя и управлението, което Валентич получава от началото на сезона.

Валентич е треньор - добър или неприятен не е моя работа да преценям. Не се оправя добре пред медиите. Всеки път, когато си отвори устата, се издънва.

Валентич не получава никаква поддръжка. Единственото известие, оповестено през последните дни, подкрепящо го в провалянето, беше от Тимур Дагуев. И макар че той евентуално поддържаше себе си, беше прелестно да се види някаква преданост там.

От срамната картина на новопристигналото управление и притежател, които взеха бронзовите медали единствено преди два месеца - в положителните времена, в този момент - в неприятните - още веднъж абдикират от отговорностите си: към треньора и сякаш другар, към клуба и към почитателите, хвърляйки Валентич на лъвовете с чисто безучастие.

Спортният шеф го няма, изпълнителният шеф несъмнено към този момент звъни на приятелите си да му предложат нов пост, а притежателят ще бъде на път за Миконос незабавно щом се разсъни.

Или уволнявате Валентич, или го подкрепяте обществено, а освен в подмолни диалози, само че не можете да оставите този човек да изгние, тъй като той е първо човек, а по-късно треньор. Но и Вали би трябвало да разбере каква е цената на неговото достолепие ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР