Каналът TopSpeedGermany е известен със своите тестовете на коли от

...
Каналът TopSpeedGermany е известен със своите тестовете на коли от
Коментари Харесай

Как се представя „баничарка“ с 68 коня на германски аутобан?

Каналът TopSpeedGermany е прочут със своите тестванията на коли от разнообразни марки, нормално във върхови конфигурации с огромна мощ. Този път, обаче, хората зад канала са решили да отидат на другата диаметралност и да ни покажат по какъв начин се оправя „ банчиарка “ с 68 конски сили на същото място, където преди няколко месеца Bugatti Chiron съумя да вдигне 417км/ч. Макар и под шапката на същия бранд, 18-годишното Caddy няма да реализира същите резултати.
`Как

Тестовият автомобил е Volkswagen Caddy от 2004 година, оборудвано с 2.0-литров дизелов мотор без турбина, който като нов е разполагал с 68 конски сили и 140 нютон метра. Трансмисията е механична с пет предавки, а въртящият миг се предава само към предните колела.

`Как

Макар набирането на скорост да лишава време и сигурно да не е от най-приятните неща, то немската машина се оправя сполучливо с достигането на скорости, които не са позволени по българските пътища. И въпреки всичко не би трябвало да забравяме, че не това е предназначението на „ баничарката “, чиято основна задача е напълно друга.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР