Канадският волейболист Джон Гордън Перин започна сезона в италианския волейболен

...
Канадският волейболист Джон Гордън Перин започна сезона в италианския волейболен
Коментари Харесай

Джон Гордън Перин: Пламен Константинов говори всички езици на света

Канадският волейболист Джон Гордън Перин стартира сезона в италианския волейболен Верона под управлението на Радостин Стойчев, само че се върна в Локомотив Новосибирск, където треньор е различен българин - Пламен Константинов. В последните 6 мача той е осъществил 70 точки за съветския тим.

" Означава доста, когато познаваш един тим - знаеш какво можеш да очакваш от този или оня съотборник. Завръщането ми беше щастливо. След всеки мач се събираме дружно да вечеряме фамилно. Много хора приказват британски, само че към този момент разбирам по-добре и съветския. Изглежда, че Пламен (б. а. - Константинов) приказва всички езици на света. Локомотив сигурно е един от най-хубавите тимове, за които съм играл, играчите имат доста близка връзка с почитателите, атмосферата в Арена е невероятна. Интересно беше да играя и в Италия, само че почитателите в Русия несъмнено са по-шумни. Винаги са с тима - и в успехите, и в загубите. Доволен съм, че се върнах ", сподели канадският посрещач пред sport.business-gazeta.ru.

" Моят прародител беше руснак. Сестра ми Джоан направи проучване на родословното ни дърво и откри, че може би името на прародител ни е Рилков или Риликов. Но не разбрахме повече, не всичко е документирано ", сподели Джон Гордън Перин.
  Пламен Константинов и Локо (Новосибирск) потеглиха с лесна победа в 1/4-финалите в Русия Пламен Константинов и Локо (Новосибирск) потеглиха с лесна победа в 1/4-финалите в Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР