Канадският рапър Дрейк пусна преди дни новия си албум For

...
Канадският рапър Дрейк пусна преди дни новия си албум For
Коментари Харесай

Заради здравословни проблеми: Дрейк временно слиза от сцената

Канадският рапър Дрейк пусна преди дни новия си албум " For All The Dogs " и часове по-късно изненадващо разгласи, че краткотрайно слиза от сцената по здравословни аргументи . " Вероятно няма да върша музика за известно време ", сподели той в предаването си по радио SiriusXM и шокира почитателите.

" Трябва да се съсредоточа на първо място върху здравето си ", изясни многократният притежател на премия " Грами ", признавайки, че от много време има проблеми със стомаха. Дрейк, който е на 36 години, анулира и много от плануваните си театрални изяви от турнето.  

In a recent SiriusXM interview, Drake shared that he's planning to take an extended break from music to focus on his health - particularly to deal with ongoing stomach issues.
— Breakfast Television (@breakfasttv)
Канадецът е следващият в в последно време все по-дълъг лист на музикални реализатори, които оповестиха, че си вземат отмора или анулират концерти, с цел да се съсредоточат над здравето си. 

Aerosmith postpones 2023 farewell tour as Steven Tyler's vocal injuries worsen
— TheHawk (@thehawk)
В края на септември турнетата си преустановиха рок ветераните Брус Сприйнгстийн и " Аеросмит ", чийто фронтмен Стивън Тайлър (75 г.) има проблеми с гласните струни и ларинкса. Заради здравословното положение на вокалиста групата анулира всички планувани концерти от тазгодишното турне " Peace Out " за 2024 година, само че без точни дати. " Аеросмит "  започна обиколката, оповестена като прощална и с планувани 40 концерта, по-рано този месец от Филаделфия. То трябваше да продължи до 29 февруари.

Bruce Springsteen says ‘monster’ peptic ulcer disease is ‘rocking my internal world’
— New York Post (@nypost)
Изпълнителят на шлагера " Born in the the USA " Брус Спрингстийн, който е на 74 години, пък страда от язвена болест на стомаха и също анулира за следващата година част от изявите, планувани в турнето в Северна Америка. Обиколката на артиста в Съединени американски щати и Канада, първата от шест години насам, стартира на 1 февруари в Тампа, щата Флорида.  

'I have felt your love': Madonna speaks —

Breaks silence after hospitalization: ‘My focus now is my health’

Madonna spotted out and about in UES

Suffers from infection, severe vomiting, postponing concerts
— New York Daily News (@NYDailyNews)
През юли Мадона се оказа в центъра на медийното внимание, откакто от екипа й оповестиха, че поради тежка бактериална зараза изпълнителката е била настанена в интензивно поделение в много съществено положение. Това се случи безусловно дни преди началото на международното й турне " Сelebration ", с което Мадона отбелязва 40 години на сцената. Певицата, която навърши 65 години през август, се готвеше в средата на юли да даде старт на първата част от обиколката в Северна Америка. Наложи се поради здравословното й положение да бъдат анулирани концертите в Съединени американски щати и Канада, които към този момент са просрочени за средата на декември. С смяната в проектите турнето на Мадона стартира от Европа - първият концерт е на 14 октомври в Лондон. 

Andy Vermaut shares:Why Lewis Capaldi Is Taking a Break From Touring: Lewis Capaldi is taking a step back from the stage. The " Before You Go " singer, 26, recently announced he's taking a break from touring as he continues to navigate living… Thank you.
— Andy Vermaut (@AndyVermaut)
Почитателите на Луис Капалди също няма да могат да чуят в околните месеци осъществяванията му онлайн, откакто и той разгласи, че прекъсва концертната си активност за неустановен интервал от време по здравословни аргументи. Той се пробва да се приспособява към синдрома на Турет, от който страда. Шотландският артист и създател на песни, който е на 27 години, разгласи решението си след присъединяване във фестивала в Гластънбъри през юни. На сцената той изгуби гласа си и публиката взе интензивно присъединяване, с цел да може Капалди да изпълнени песните си. 

Stromae cancels 14 sold-out shows including Amsterdam concerts over health issues
— Jess (@MeetJess)
Белгийският артист Стромай  (38 г.) пък разгласи през месец май, че се нуждае от отмора и заради това приключва турнето си, което стартира през февруари и трябваше да продължи до декември 2023 година Здравословното му положение не му разрешавало да се изявява пред публиката. Не за първи път Стромай, който е след най-популярните френскоезични артисти, прекъсва изявите си. В края на 2015 година той разгласи, че е малтретиран от тежка меланхолия. 

Celine Dion's sister Claudette Dion shares health update on the singer's battle with stiff-person syndrome:

“It’s an illness we know so little about. There are spasms – they’re impossible to control. You know who people often jump up in the night because of a cramp in the leg or…
— Pop Crave (@PopCrave)
Планираните музикални изяви по света тази година по здравословни аргументи анулираха също Селин Дион (55 г.) и Джъстин Бийбър (29 г.). Изпълнителката разгласи, че не се усеща подготвена да реализира международното си турне " Courage " през 2023 година и 2024 година Тя страда от рядко неврологично заболяване - от така наречен синдром на скования човек, известно и като болест на Мьорш-Волтман. Заради конвулсии певицата не може да управлява гласа си и е принудена да слезе от сцената за неопределен срок, с цел да се погрижи за здравето си. Освен това тя изпитва усложнения и при напредването. През пролетта обаче канадката издаде нов албум " Love Again " и успокои почитателите си. 

Justin Bieber issues health update following Ramsay Hunt Syndrome diagnosis
— Upstract News (@upstractcom)
Джъстин Бийбър продължава да се възвръща от рядко заболяване, довело до пареза на лицето му. Миналата година артистът продължи международното си турне " Justice ", само че единствено след няколко изяви разгласи, че се постанова още веднъж да си вземе отмора. Така обиколката му,  по време на която бяха планувани концерти в Съединени американски щати, Европа и Австралия, отпадна от музикалния календар за 2023 г. 

 

 

Ози Озбърн, който е на 74 години, също е измежду изпълнителите, които отложиха тазгодишните си срещи с феновете си. През февруари някогашният вокал на " Блек сабат " анулира турнето си във Англия и Европа поради обострили се хронични болести . Озбърн не се появи и за планувани изяви в Съединени американски щати това лято. 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР