Канадският премиер Джъстин Трюдобе заснет да пее Бохемска рапсодия“ на

...
Канадският премиер Джъстин Трюдобе заснет да пее Бохемска рапсодия“ на
Коментари Харесай

Трюдо бе заснет да пее „Бохемска рапсодия“ два дни преди погребението на кралицата

Канадският министър председател Джъстин Трюдобе сниман да пее „ Бохемска рапсодия “ на група „ Queen “ в лондонски хотел, два дни преди погребението на кралица Елизабет II, написа Би Би Си.

I actually love a good piano bar. Haven’t gone to one since before Коронавирус, this reminds me I should check one out near me.
PM at the Savoy in London last night singing a little Queen….for the Queen…
— Brian Lilley (@brianlilley)
Кралицата бедържавен глава на Канада, аТрюдо дефинира 19 септември за ден на националенна печал в страната.

Критиците упрекнаха премиера в липса на почитание, само че други го опазиха.

Видеото бесподелено в обществените медии, само че до момента в който представител на премиера удостовери, че е същинско, не е ясно кой го е снимал.

Според канадския вестник Globe and Mailгрупае пяла с канадския министър председател в продължение на два часа, като събитието е било„ доста занимателно “.

Но видеото провокира рецензии от някои канадски коментатори и членове на обществеността.

„ Той е министър-председател, може ли по този начин да се държи на обществено място, в навечерието на погребението на кралицата? “, написа консуматор в Туитър.

Вивиан Берковиси, някогашен канадски дипломат в Израел, сподели: „ Той е канадският министър-председател, представляващ Канада в седмицата на печал за кралицата. Нашият държавен глава. Не става въпрос за Джъстин. Но той би трябвало да порасне. “

Говорителят на Трюдозаяви, че " министър председателят е взел присъединяване в разнообразни действия, с цел да изрази уважението си към кралицата ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР