Канадският премиер Джъстин Трюдо беше помолен днес да коментира прогонването

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо беше помолен днес да коментира прогонването
Коментари Харесай

Трюдо за протестите в САЩ: Време е да се вслушаме какви несправедливости стават

Канадският министър председател Джъстин Трюдо беше помолен през днешния ден да разяснява прогонването на протестиращите пред Белия дом със сълзотворен газ по разпореждане на американския президент Доналд Тръмп.
След забележима пауза - към 20 секунди - Трюдо отговори: " Всички следим с смут и безпокойствие какво става в Съединените щати ".
Той сподели, че е време хората да бъдат обединени, „ само че е време да и се вслушаме, време е да научим какви несправедливости не престават да съществуват, макар напредъка ни през годините и десетилетията “.
Трюдо отхвърли да разяснява дейностите на Тръмп и бързо се насочи към разискване на личните проблеми на Канада, свързани с расовите неравенства, като съобщи, че канадците би трябвало да признаят, " че и ние срещаме своите провокации ".
" Чернокожите канадци и етническите малцинства в Канада се сблъскват с дискриминирането като действителност всеки ден... Трябва да сме обединени в битката против дискриминирането ", съобщи Трюдо.
Вижте още:
Ефект " Тръмп " или резултат " фуражка ": Умишлено полицейско принуждение против публицисти в Съединени американски щати (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР