Канадският певец Уикенд зае първото място в класацията на сп.

...
Канадският певец Уикенд зае първото място в класацията на сп.
Коментари Харесай

Форбс: Уикенд е най-високоплатената звезда под 30 години

Канадският артист Уикенд зае първото място в класацията на сп. " Форбс " за 30-те най-високоплатени звезди от спорта и шоубизнеса под 30 години, съобщи ТАСС.

Музикантът, чието същинско име е Абел Тесфайе, е изкарал към 92 милиона щатски $ за година. Основната част от приходите на 27-годишния реализатор от етиопски генезис е от концертна активност. Миналата година концертите му донесоха близо 75 милиона $.

Втори в класацията с годишен приход от 83,5 милиона щатски $ се подреди още един канадски артист - 23-годишният Джъстин Бийбър. За една година той е изнесъл 105 концерта и е имал контракт за реклама с стилната марка " Калвин Клайн ".

Адел се подреди след тях с 69 милиона щатски $. Албумът " 25 " на английската певица стана най-продаваният през 2016 година с тираж от 1,73 милиона копия. Изпълнителката на 29 година дължи приходите си на продажбите му и на концертите си.

Общо годишните приходи на 30-те звезди от класацията са 1,24 милиарда щатски $. Сред участниците в класирането са млади звезди на спорта, музиката, артисти и модели.
Приходите им са оценени в интервала от 1 юни 2016 година до 1 юни 2017 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР