Канадски полицаи застреляха двама мъже по време на престрелка в

...
Канадски полицаи застреляха двама мъже по време на престрелка в
Коментари Харесай

Полицаи застреляха двама нападатели на банка в Канада

Канадски служители на реда гръмнаха двама мъже по време на престрелка в банка в Британска Колумбия, при която бяха ранени шестима служители на реда, а хората от намиращите са наоколо къщи бяха евакуирани след откриването на допустимо взривно устройство, заяви полицията, на която се базира Ройтерс.
Членовете на екипа за незабавна помощ са пристигнали на мястото на Бенк ъф Монтреал в Саанич, на остров Ванкувър, покрай границата с американския щат Вашингтон, оповестиха от правоохранителните органи.
Инцидентът е провокирал мощно полицейско наличие в региона, се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на полицията в Саанич.
"Къщи и бизнеси в непосредствена непосредственост до мястото на случая са евакуирани заради съществуването на евентуална заплаха от взривно устройство в автомобил, обвързван със обвинените. "
Двамата нападатели са били "тежко въоръжена " и по първични данни са носели бронежилетки, заяви на конференция началникът на полицията в Саанич Дийн Дъти, допълвайки, че не разполага с спомагателна информация за тях.
Шестима служители на реда са били откарани в болница с огнестрелни рани.
"В момента чакаме някои чиновници да бъдат освободени след оказване на незабавна помощ, до момента в който други чиновници са получили доста съществени пострадвания и им вършат интервенции ", сподели Дъти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР