Канадската полиция публикува видео, на което е запечатан уникалният момент,

...
Канадската полиция публикува видео, на което е запечатан уникалният момент,
Коментари Харесай

Крадци-неудачници правят истинско шоу по време на обир

Канадската полиция разгласява видео, на което е запечатан неповторимият миг, в който двама неудачници се пробват да извършат въоръжен грабеж.


На фрагментите се вижда по какъв начин през нощта на 23 май двама незнайни се пробват да гръмнат човек в мюсюлмански облекла на пуста улица. Един от нападателите в бяла спортна дреха и сиви кецове индиферентно се доближава до индивида и се прицелва в главата му. По щастлива случайност обаче до изстрел не се стига, нападателят скрива оръжието и внезапно се отдалечава. Жертвата на грабителя по този начин и не схваща, че по знамение е избегнала гибелта.

После, осем минути след първото нахлуване, същите нарушители с оръжието преследват различен пешеходец. Той се оказал по-малко късметлия от първия - побягва в подлез, а преследващият го нарушител в бяла дреха стреля в гърба му, по-късно побягва.

Раненият е откаран в локална болница, животът му е вън от заплаха.

Четири дни по-късно патрул задържал четирима обвинени наоколо до мястото, където е снимано видеото в региона на Риджмънт парк. Четирима младежи на възраст от 18 до 22 години се опитвали да избягат от полицията с автомобил, създали няколко произшествия и едвам не прегазили неколцина пешеходци. В колата им разкрили два револвера. Полицаите приканват и други жертви на махленски грабеж да се обадят.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР