Канадската певица Селин Дион твърди, че не може да се

...
Канадската певица Селин Дион твърди, че не може да се
Коментари Харесай

Селин Дион отложи турне, страда от...

Канадската певица Селин Дион твърди, че не може да се движи заради здравословни проблеми и се отдръпва от сцената за известно време, написа slobodenpecat.mk.

По-рано този месец 53-годишната певица разтревожи почитателите, когато разгласи, че би трябвало да отсрочи част от турнето си " Courage " поради мъчителни мускулни крампи.

Сега нейна близка другарка е разкрила, че тя към този момент не може да става от леглото или да се движи заради парализираща болежка в краката и стъпалата.

„ Ако положението ѝ не се усъвършенства, тя може да се отдръпна от сцената за няколко месеца или даже за година “, разкрива приятелката ѝ, добавяйки, че Селин е отслабнала доста и ѝ е мъчно да се грижи за своите 11-годишни близнаци Еди и Нелсън.

Певицата отсрочи турнето за първи път поради пандемията, а по-късно отсрочи изявите си в Лас Вегас сред ноември 2021 година и февруари 2022 година
„ Наистина се надявах, че съм подготвена за сцената, само че осъзнах, че би трябвало да бъда търпелива “, написа тогава Селин в профила си в Twitter.
Европейската част от турнето, която към момента не е анулирана, би трябвало да стартира на 25 май в Бирмингам.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР