Канадската певица Селин Дион издава нови песни за първи път,

...
Канадската певица Селин Дион издава нови песни за първи път,
Коментари Харесай

Селин Дион издава нов албум за първи път, след като обяви заболяването си

Канадската певица Селин Дион издава нови песни за първи път, откакто през декември предходната година разгласи, че страда от рядко неврологично заболяване, заяви Агенция Франс Прес.

Новият й албум " Love Again " , който е саундтрак към едноименния филм, включва пет нови песни и по-стари шлагери на изпълнителката. Той излиза на пазара на 12 май, когато е и дебютът на кино лентата в Канада.

Това е първи албум на Дион след " Courage " от 2019 година Звездата от Квебек е и на афиша на кино лентата. " Много се забавлявах, до момента в който правихме този филм. Привилегията да вземам участие паралелно с надарени артисти като Приянка Чопра Джонас и Сам Хюън в първия филм, който фотографирам, е подарък, който ще помня вечно ", сподели Селин Дион в изказване до медиите.

През декември предходната година в петминутно видеообръщение Селин Дион разгласи, че отсрочва част от европейското си турне и сподели, че има " здравословни проблеми отдавна " . Тя изясни, че е диагностицирана с рядко неврологично положение, изразяващо се в вдървеност на мускулите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР