Канадската компания Roshel Defence Solutions представи бронирания всъдеход Senator Armoured

...
Канадската компания Roshel Defence Solutions представи бронирания всъдеход Senator Armoured
Коментари Харесай

В Канада направиха бронирана кола за Апокалипсиса

Канадската компания Roshel Defence Solutions показа бронирания всъдеход Senator Armoured Rescue Vehicle („ Брониран избавителен автомобил”).

Във вътрешността на машината могат да бъдат инсталирани 10-12 седалки, като платформата е на тежкия пикап Ford SuperDuty, само че е в допълнение усилена. Автомобилът е предопределен за специфичните елементи на полицията, само че се приготвя и версия за армейски подразделения.
Задвижването на всъдехода е поверено на дизелов мотор с 8 цилиндъра и работен размер 6,7 литра. Мощноста на елемента е 330 к.с., като той работи в композиция с 6-степенна автоматизирана скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Бронировката на всъдехода дава отговор на стандарта B7, като устоя на патрони от кабилър 7,62. Според специалистите от Roshel Defence Solutions, автомобилът има и отбрана от офанзива с ръчни гранати DM51, както и от противопехотни мини със същата мощ.
В общоприетото съоръжение влизат специфични седалки, омекотяващи въздействието на взривната вълна. Те са сложени единствено в задната част, до момента в който за водача и пасажера до него са планувани общоприети кресла от пикапа Ford SuperDuty.

Освен това всъдеходът е получи специфична камера за наблюдаване на 360 градуса, спомагателна кабина на покрива, система, възстановяваща налягането в гумите, инфрачервени камери за нощно виждане и специфична вентилационна система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР