Канадката Аманда Бут прави сензация в ТикТок заради ръчно изработените

...
Канадката Аманда Бут прави сензация в ТикТок заради ръчно изработените
Коментари Харесай

Жена използва скандален материал за направата на бижутата си, част от хората са погнусени

Канадката Аманда Бут прави сензация в ТикТок поради ръчно направените си бижута, най-много във връзка с материала, който влага за изработката им. За направата им младата жена употребява съставки като кожа, майчино мляко, кичури коса и пепел от умряли родственици и домашни любимци. В близкото бъдеще обмисля да включи и кръвта като един от съставните съставни елементи на своите огърлици и пръстени.

Сега обаче е напълно фокусирана в направата на своите бижута, употребявайки човешка сперма – нещо, което стартира да прави след предложение на собствен клиент. За негативно време този вид бижута се трансформират в шлагер.
Replying to @stevennugent39
В някои от клиповете си в обществената мрежа Аманда Бут показва по какъв начин твори накитите си, твърдейки, че не излъчват неприятна миризма и са водоустойчиви, макар употребяваните за изработката им материали.

Тя изяснява още, че искащите ѝ изпращат своите " проби " от сперма по пощата и тя им ги връща под формата на перлени колиета и пръстени.

Някои от потребителите я поздравяват за ексцентричния метод в направата на своите бижута, до момента в който други ги намират за странни и извънредно несъответствуващи, а трети пък споделят, че са погнусени, в случай че би трябвало да носят сходни огърлици на врата си.
Replying to @s8tanicbarbie
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР