Канадецът Феликс Оже-Алиасим и датчанинът Холгер Руне, които заемат шесто

...
Канадецът Феликс Оже-Алиасим и датчанинът Холгер Руне, които заемат шесто
Коментари Харесай

Холгер Руне и Феликс Оже-Алиасим отпаднаха на старта на тенис турнира в Аделаида

Канадецът Феликс Оже-Алиасим и датчанинът Холгер Руне, които заемат шесто и единадесето място в международната класация по тенис, отпаднаха още в първия кръг на шампионата на твърда настилка в Аделаида, Австралия с награден фонд от 642 735 щатски $.

Поставеният под номер 2 в схемата Оже-Алиасим изигра неоснователен мач против квалификанта Алексей Попирин от Австралия и отстъпи с 4:6, 6:7(5) за близо два часа игра. Канадецът загуби първия сет, откакто позволи пробив в деветия гейм, само че стартира позитивно втория, в който поведе с 3:0 гейма. Той обаче още веднъж се пропука и разреши на Попирин да изравни при 4:4.

В тайбрека Оже-Алисам водеше с 5:3 точки, само че позволи поврат и загуби срещата.

С шампионата се сбогува и петият в схемата Руне, който загуби с 6:2, 4:6, 4:6 от японеца Йошихито Нишиока. Руне взе елементарно първия сет, само че стартира втория кошмарно, допускайки два пробива, с цел да изостане с 1:4 гейма.

В третия сет още веднъж Нишиока бе този, който пръв проби, само че Руне върна брейка за 3:3. Още в идващия гейм обаче Нишиока направи рибрейк и по този начин записа една от най-престижните победи в кариерата си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР