Канадецът Джони Невил засадил морков през юни т.г. заедно с

...
Канадецът Джони Невил засадил морков през юни т.г. заедно с
Коментари Харесай

Канадец предложи брак на годеницата си с… морков СНИМКИ

Канадецът Джони Невил засадил морков през юни т.г. дружно с годежен пръстен, тъй че когато зеленчукът порасне, бижуто да бъде вплетено в него по забавен метод. Невил доста внимавал по какъв начин ще сложи пръстена, като чакал цели три месеца, преди морковът да поникне.

Идеята била годеницата му Диджей да попадне инцидентно на бижуто, до момента в който се грижи за градината им в задния двор на техния дом в канадската провинция Нюфаундленд и Лабрадор, предава metro.co.uk, представен от профит.бг.

Скъпият пръстен си седял в почвата през цялото това време, като Джони всякога гледал да отклони вниманието на Диджей от съответната локация, с цел да разреши на моркова да порасне.

За интервенцията си въодушевеният мъж употребявал кофа с пръст, където грижливо сложил пръстена до семето, тъй че когато порасне морковът, бижуто да бъде част от него.

За негово благополучие, концепцията му се получила. Когато Диджей най-сетне попаднала на моркова една вечер, отговорът бил „ Да ”.

Младата жена споделя пред канадската радиопрограма St. John’s Morning Show, че когато извадила моркова, Джони към този момент бил на едно коляно с молбата да се омъжи за него. „ Бях в цялостен потрес, когато видях пръстена на моркова ”, признава Диджей.

Щастлив миг бил, че Джони си бил у дома, когато приятелката му тръгнала да вади моркова. В противоположен случай сигурно Диджей щеше да остане много учудена от находката си.

Въпреки всичко проектът на влюбения мъж съумял, гарантирайки паметен спомен за бъдещето семейство.

„ За малко се чудех дали ще прахосам пръстена, или дали ще порасне в него, като не знаех какво е станало, до момента в който не беше изваден ”, споделя Джони.

„ Разбира се, че е желал да направи нещо неповторимо. Имал е няколко хрумвания. Просто е желал съвършената концепция и допускам, чакането си струваше ”, прибавя Диджей.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР