Канада няма шанс да продължи в следващата фаза на световното

...
Канада няма шанс да продължи в следващата фаза на световното
Коментари Харесай

Канадските ръгбисти с благородна постъпка в Япония

Канада няма късмет да продължи в идната фаза на международното състезание по ръгби, а за похлупак последният мач на отбора беше анулиран поради ограничения за сигурност. Срещата с Намибия беше планувана за неделя, само че поради тайфуна " Хагибис " уредниците не разрешиха да се играе. Това разреши на канадците да се включат в почистването след естествената буря.

Организаторите разпространиха фрагменти в обществените мрежи, в които демонстрираха по какъв начин канадците оказват помощ в почистването на Камаиши. " Въпреки че мачът им беше отсрочен, канадците демонстрираха какви полезности имат и незабавно показаха предпочитание да се включат с помощ към потърпевшите. Това единствено демонстрира същинските стойности на този спорт ", написаха уредниците.

Following the cancellation of their match in Kamaishi, @RugbyCanada players headed out to help with recovery efforts, showing the true values of the game.

Amazing scenes and brilliant to see from the team. #RWC2019 pic.twitter.com/jdXQlyD2ZM
— Rugby World Cup (@rugbyworldcup) October 13, 2019 Тайфунът " Хагибис " е най-силната стихия, която е връхлитала Япония в последните 60 години. В резултат на естествената буря 18 души починаха, а десетки са ранени.

" Не ни стана прелестно, че мачът ни беше отсрочен, само че в последна сметка на света има по-важни неща от един дуел по ръгби. Тук става въпрос да помогнем на хората да се завърнат към естествения си метод на живот ", сподели Питър Нелсън от канадския отбор. " Мисля, че в случай че всеки направи каквото може, хората ще се оправят по-бързо с провалите. "

в. " Дневник "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР