Канада, Австралия и Япония също налагат на Русия, след като

...
Канада, Австралия и Япония също налагат на Русия, след като
Коментари Харесай

Австралия, Канада и Япония налагат санкции на Русия |

Канада, Австралия и Япония също постановат на Русия, откакто Москва подреди изпращането на бойци в сепаратистките региони в Украйна Донецк и Луганск, които призна за самостоятелни , съобщи Ройтерс.

Австралия неотложно ще стартира да ползва наказания на съветски физически лица, които счита за виновни за дейностите на страната против Украйна, съобщи министър председателят Скот Морисън, представен от Българска телеграфна агенция. Австралийците постоянно са се противопоставяли на насилниците и ние ще се противопоставим на Русия дружно с всички наши сътрудници, сподели той. Очаквам следващи пакети наказания, това е единствено началото на процеса, добави Морисън. 

Япония ще наложи наказания на Русия поради дейностите й в Украйна, в това число възбрана за издаване на съветски облигации в Япония и заледяване на активите на избрани руснаци, разгласи японският министър председател Фумио Кишида. Той прикани Русия да се върне към дипломатическите договаряния.

Кашида уточни, че не планува обилни последици върху енергийните доставки в кратковременен проект като разследване от сегашната обстановка и че ще обмисли всевъзможни вероятни ограничения за ограничение на въздействието върху семействата и фирмите при вероятно в допълнение повишаване на цените на горивата. 

Канада също разгласи въвеждането на първични наказания против Русия. Премиерът Джъстин Трюдо съобщи, че ограниченията са координирани със съдружниците на страната. Той уточни, че на канадците се не разрешава да имат финансови връзки с двете сепаратистки републики в Източна Украйна, както и да изкупуват съветски държавен дълг.

На съветските депутати, дали своят вот в поддръжка на признание на независимостта на републиките, също ще бъдат наложени ограничавания. Освен това Отава ще разположи до 460 военни в Латвия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР