КАН, Франция (AP) — Първата звезда, която пристигна на червения

...
КАН, Франция (AP) — Първата звезда, която пристигна на червения
Коментари Харесай

Кучето Меси идва в Кан за бис

КАН, Франция (AP) — Първата звезда, която дойде на аления килим на 77-ия кино фестивал в Кан, пристигна на четири крайници.

Меси, кучето от кино лентата „ Анатомия на едно рухване “, се разноски нагоре-надолу по килима в Кан във вторник преди церемонията по откриването. Редици от облечени в смокинг фотографи викаха „ Меси! Меси “, до момента в който бордър колито мина около него и се изкачи по стълбите към Palais des Festivals. Там той седна и подвигна предните си лапи във въздуха, като кино звезда, която маха на тълпата.

За към 20 минути Меси притегли цялото внимание на Кан, до момента в който се лудуваше на килима. Лаят му отекна по Кроазет. Червеният килим остана неопетнен.

За Меси това беше един тип завръщане на мястото на закононарушението. Убийствената тайнственост на Жюстин Трие „ Anatomy of a Fall “ предходната година направи премиера в Кан, където завоюва най-голямата премия на фестивала, Златна палма. Меси – Снуп във кино лентата – завоюва Palme Dog, премия, основана от публицисти за най-хубавото куче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР