Къмпингар преживя истински шок, когато осъзна, че е заснел с

...
Къмпингар преживя истински шок, когато осъзна, че е заснел с
Коментари Харесай

Хванаха чудовището от Лох Нес на ВИДЕО от дрон

Къмпингар претърпя същински потрес, когато осъзна, че е снимал с дрона си 4К фрагменти на чудовището от Лох Нес. 54-годишният Ричард Мейвър останал шокиран, когато наблюдателни фенове забелязали мистериозното творение във водата.

Мъжът правел фотоси за своя YouTube канал, когато инцидентно уловил силуета, плуващ около крайбрежията на езерото през август, написа pochivka.blitz.bg, базирайки се на “Daily Record”.

По това време той взел участие в благотворително събитие с каране на кану дружно със свои другари, с които къмпингували няколко дни край фамозното езеро. Ричард не забелязал необикновената форма във водата до момента в който хора, изгледали фрагментите, не почнали да оставят мнения и да я показват.

„ Не можех да допускам. Трябваше да връщам записа няколко пъти и съм го гледал няколко пъти. Не знам какво е, само че сигурно има същата форма като при предходните случаи на снимане на Неси. Колкото повече го виждам, толкоз повече си мисля „ Да му се не види “, там в действителност нямаше нищо, което би могло да наподобява по този начин “, споделя Ричард.

„ Нямаше носещи се дървета или нещо сходно, тъй че кой знае. Тъкмо бяхме спрели и си мислех, че мога да направя положителни фотоси за моя YouTube. Не забелязах какво съм снимал до момента в който другите не ми споделиха защо да виждам. Би могло да е резултат от светлината, само че не можем да сме сигурни “, прибавя той.

Миналия месец митичното страшилище Неси беше „ засечено със сонар “. В последните месеци случаите на засичане на чудовището се усилиха доста.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР