Кампът на Милан в България започна с церемония по случай

...
Кампът на Милан в България започна с церемония по случай
Коментари Харесай

Milan Academy Junior Camp стартира в Панагюрище, идва ред на Несебър

Кампът на Милан в България стартира с гала по случай откриването и разпределяне на екипите в наличието на специфичните посетители – Ивайло Рачев, който е уредник на събитието, италианските треньори от Академията на Милан Варио Перели, Дамиано Мороти, Лука Гориети, Фредерико Мазола, деца и родители, Михаил Атанасов – шеф на " Тракийски хотелиери ", който даде формалния старт на първия за Панагюрище лагер от поредицата на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.

Както измежду участниците, по този начин и измежду специфичните посетители, беше и Мерт Дормуш – надареното дете от Ловеч, взело участие към този момент в два лагера на Milan Academy Junior Camp, което бе поканено особено от треньорите на Милан на проби в Милано. Той вдъхна кураж на новите участници, казвайки им да бъдат мощни и да следват фантазиите си.

Кампът стартира с гала по случай откриването и разпределяне на екипите, особено доставени за всеки един от участниците. Веднага по-късно се състоя първата подготовка, която постоянно е най-вълнуваща. Всеки е там за да се забавлява и да научава нови техники във футбола от същински експерти, само че въпреки всичко огромната премия по никакъв начин не остава на назад във времето. Най-добрите деца получават неповторимата опция да заминат за Милано през 2020 година, където да се изправят против свои връстници от целия свят в годишния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от световната самодейност на италианския исполин за развиване на деца гении по целия свят. В лагерите в България през 2018 година присъединяване взеха над 260 деца, а през 2019 в трите идни издания, уредниците от Milan Academy Junior Camp Bulgaria чакат повече от 300 деца от България и чужбина.

Специални сътрудници на събитието са " Таяранджет ", както и минерална вода " Хисар " и ядки " Детелина ", които ще обезпечат здравословни награди за децата. Само след броени дни Milan Camp отива в Несебър, където следват две издания на лагерите от 2 до 7 юли и от 6 до 11 август. Повече информация и записвания за идните кампове можете да намерите на формалния уебсайт на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.

Снимки: Milan Academy Junior Camp Bulgaria
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР