Кампанията в помощ на 9-годишния Кристиян Илиев от Футболна академия

...
Кампанията в помощ на 9-годишния Кристиян Илиев от Футболна академия
Коментари Харесай

Папазов за битката на Крис: Трябва много вяра и сила

Кампанията в помощ на 9-годишния Кристиян Илиев от Футболна академия " Царско село " " Един за всички, всички за Криси! "  обедини освен Левски и ЦСКА, а и притегли още редица клубове, както и спортни персони. Президентът и треньор на баскетболния Левски Константин Папазов е измежду главните спомоществователи на самодейността. Тити през днешния ден взе присъединяване в приятелския мач на звездите, който се организира в залата в комплекс " Царско село ".

" Ще стартира моите благодарности с основните герои, а това са децата от футболната академия на Царско село. Не можем да отречем обстоятелството, че Царско село е семейство, което в един доста тежък миг съумя да покаже смисъла на това, което може да бъде спортът. Съжаляваме, че ни сплоти такава идея, само че аз съм уверен, че всички, които участват тук и всички, които помогнаха в тези 40 дни, с цел да се реализира този доста добър финансов резултат ", разяснява Папазов.

" Освен финансите, с които помогнаха, те се молят всеки ден за Крис, тъй като от първия ден, в който събрахме децата, искахме те да знаят, че тяхната молба и тяхната религия, че могат да оказват помощ на Крис и Крис ще се върне жив и здрав при тях, с цел да бъде част от техния тим, ще бъде чуто от Господ. За мен максимален триумф е фактът, че Левски, ЦСКА и Царско село бяха дружно, че Козмин Моци, Наско Сираков и Фернандо Каранга бяха дружно. Съжалявам, че толкоз неприятен мотив би трябвало да даде образец, че спортът е за снабдяване на наслаждение на хората, в тази ситуация за спасението на един детски живот и да забравим омразата. Най-голямото доказателство е наличието на тези доста огромни имена за ЦСКА, за Левски и за Лудогорец. Не е значима цифровата стойност, а значимо е вашето присъединяване, тъй като за борбата на Крис с изключение на финансови средства, би трябвало и доста религия и мощ... Всички ние, които сме в залата, в случай че се молим и имаме вяра, че той ще успее, той в действителност ще успее ", уверен е Константин Папазов.
ЗВЕЗДЕЛИН ХРИСТОВ/БЛИЦ СПОРТ

Да помогнем на Криси да завоюва най-важния си мач!

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев:
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лв.
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF
Кристиян Георгиев Илиев

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР