Кампанията с членските карти ще се окаже основното перо за

...
Кампанията с членските карти ще се окаже основното перо за
Коментари Харесай

Сериозен удар по Левски! Никой не иска да купи звездите на отбора

Кампанията с членските карти ще се окаже главното перо за ''Левски'' в търсенето на свежи средства. Причината за това е, че проектите на управлението на отбора на този стадий търпят сериозен неуспех. На „ Герена “ чакаха, че ще осъществят избавителна продажба при започване на септември, написа „ Мач Телеграф “. На този стадий обаче „ сините “ не са получили нито една оферта за звездите си, която да си заслужава. Това важи най-много карето Станислав Иванов, Найджьл Робърта, Паулиньо и Стайн Спиерингс, а съществени пари не се чакат и от Холмар Ейолфсон поради %, който би трябвало да получи Макаби Хайфа.

Стаси бе спряган за Португалия, само че на този стадий няма нищо съществено нито от Спортинг, нито от Файрензе. Нещата към Паулиньо и Робърта също циклят. Стайн Спиерингс пък надали ще премине в Твенте, каквато опция се появи преди два дни.

„ Той има контракт за 3 години и ни желаят съществени пари, които не можем да си позволим “, оповестиха от някогашния отбор на Николай Михайлов. Левски взе Стайн за 500 000 евро от Валвайк, само че в този момент не може да избие и половината.

„ Сините “ са потърсили помощ от съвсем всички родни мениджъри, само че те са били безапелационни, че мъчно може да им оказват помощ поради стагнацията на пазара сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР