Кампанията продължава до 14 ноемвриАко търсите начин да увеличите своята

...
Кампанията продължава до 14 ноемвриАко търсите начин да увеличите своята
Коментари Харесай

GoDeal24 11.11 разпродажби: Windows 10 и други продукти на цени от €5,55

Кампанията продължава до 14 ноември

Ако търсите метод да увеличите своята продуктивност до последващо равнище , Microsoft Office е платформата, която ще ви помогне. Това е водещото софтуерно решение за вашите имейли, електронни таблици и доста други приложения . С появяването на Windows 11, осъществяването на компютърно-базирани задания към този момент е по-лесно от всеки път.

Сега е идеалният миг да се възползвате от най-хубавите предложения за артикули на Microsoft. предлага най-ниските цени на Microsoft програмен продукт в акцията да разпродажби 11.11 Sales Storm, тъй че можете да увеличите продуктивността си и да се насладите на преимуществата на публични и истински Windows и Office артикули.

Можете да се сдобиете с MS Windows 11 KEY единствено за  €15,11 и MS Office 2021 Professional Plus за единствено  €39,99. Независимо дали желаете да се насладите на най-новия Windows 11 или търсите най-хубавото офис решение , не пропускайте тези невероятни предложения.



Специални артикули с невероятни цени

В най-хубавите продажби за тази година Godeal24 е подготвила доста артикули със специфични цени без никакви купони. Просто ги вземете непосредствено през този стеснен интервал, с цел да накарате компютъра ви да работи безпрепятствено.

50% отстъпка за Windows операционни системи: GG50

Windows 11 е новата операционна система на Microsoft, която е проектирана да работи безпроблемно с всички офис приложения на компанията. От по-добра поддръжка на виртуалния десктоп до интеграция с Microsoft Teams, Windows 11 е тук, с цел да бъде най-хубавата операционна система. С Windows 11 ще се насладите също на нови и усъвършенствани джаджи.

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: GG62

Друга специфична отстъпка, от която можете да се възползвате, е като закупите в комплект Windows операционна система и Office пакет. Така да вземем за пример, можете да получите Windows 10 Professional и Office 2021 Professional единствено за  €45,22.

62% отстъпка за други Microsoft артикули : GG62

Освен това в GoDeal24 ще намерите голям брой артикули на Microsoft, като разнообразни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всеки от тях с 62% отстъпка.

Кампанията GoDeal24 11.11 Sales Storm ви носи извънредни предложения в интервала ОТ 01.11 ДО 14.11. Не пропускайте шанса да получите необикновен програмен продукт на най-хубавите цени на пазара.

GoDeal24.com е международен водач в продажбата на истински ключове за игри и програмен продукт. Компанията има клиенти от всяка точка на света. Осигурява поддръжка 24×7 дружно с страхотни предложения за цялата гама софтуерни ключове.

Можете да се свържете с GoDeal24 когато и да е преди или след поръчката. За да го извършите, просто изпратете имейл на адрес и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата поръчка допустимо най-скоро.

наличие от GoDeal24
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР