Кампанията по събирането на местните данъци е вече в ход.

...
Кампанията по събирането на местните данъци е вече в ход.
Коментари Харесай

Над 113 милиона лева данъци са постъпили в Община Варна за 2017 година

Кампанията по събирането на локалните налози е към този момент в ход. При внасяне на цялата сума до края на април има остъпка от 5 %.

"Като първа вноска се заплаща до края на юни месец, втора вноска до края на октомври месец. След това стартира начисляването на лихви, както и насилственото събиране от наша страна ", разяснява Николай Бонев.

Със стягането на контрола върху събирането на локалните налози през предходната година в общинската хазна са постъпили близо 7,5 милиона лв. повече от заложеното в бюджета.

"Към неточните платци глобите са лихвите, които им се начисляват, както и спомагателните такси, които са по отношение на насилственото събиране пред правосъдните реализатори ", добави Бонев.

От началото на идващия месец хората, които имат моторни транспортни средства, регистрирани във Варна и са притежатели на парцели на територията на общината, ще получат писма за отговорностите си. Всеки може да ревизира дължимите суми и в уеб страницата на Общината, по телефон или на касите на дирекция " Местни налози ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР