Кампанията на Джордж Сантос в Конгреса се похарчи в луксозен

...
Кампанията на Джордж Сантос в Конгреса се похарчи в луксозен
Коментари Харесай

Джордж Сантос изпусна повече от 1300 долара пари за кампанията в клуба на Републиканската партия след изключване от Камарата на представителите

Кампанията на Джордж Сантос в Конгреса се похарчи в първокласен републикански клуб на крачки от Капитолия дни откакто Сантос стана едвам шестият член на Камарата на представителите, който е бил изпъден – и е таксувал донорите си за това, съгласно новите документи.

Кампанията на лъжливия някогашен представител на Лонг Айлънд е похарчила 1367 $ за „ хранене “ в Capitol Hill Club на 4 декември съгласно доклад за финансиране на акцията, подаден в сряда.

Разположен в непосредствена непосредственост до офис постройките на Камарата и самата камара на Камарата, извънредният клуб дава участие единствено с покана, съгласно неговия уеб страница. Грилът предлага закуска на шведска маса, обяд, вечеря и коктейли.

Не беше незабавно ясно дали Сантос или неговият екип са имали едно последно грандиозно угощение, или дали разноските са просто погашение на задължения към клуба – макар че акцията му изброява други заплащания на това място през последното тримесечие на 2023 година

35-годишният Сантос б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР