Кампанията е зад нас, вече виждаме и резултатите от нея.

...
Кампанията е зад нас, вече виждаме и резултатите от нея.
Коментари Харесай

„На център“ ли беше тази предизборна кампания

Кампанията е зад нас, към този момент виждаме и резултатите от нея. Не липсваха обаче и моменти, които да накарат и най-обръгналите политанализатори да гледат с неразбиране.

Започнахме стремително с извършения за здраве. На шампионат по карате Румен Радев направи 50 лицеви опори за по-малко от минута. Упражненията пред аудитория не са казус за него.

Още през 2018 година президентът изненада специфичните елементи в Пловдив с проява на коремно възкачване.

И Анастас Герджиков се оказа доста деен. По всички тематики. „ Аз не съм претендент за министър на здравето, на енергетиката или на защитата, само че аз бих купил още изтребители F-16, цените им доста поевтиняха “, означи ректорът на СУ, който е учител по латински език.

От първия ден на акцията внимание притегли и Лозан Панов. Първо - с ексцентрични очила и прическа. А след това - и с встъпителното си послание, което беше издържано в характерна хармония.

Движение за права и свободи откриха акцията си онлайн. С портрет на Пеевски. Иначе Мустафа Карадайъ беше безапелационен: „ Знам проблемите и диря метод за решаването им. Които ме познават, ще потвърдят това “.

Традиционно, нишовите претенденти бяха най-активни и атрактивни. Ще ги изброим единствено поименно:

Луна Йорданова

Веселин Марешки

Жельо Желев

Волен Сидеров

30 дни и хиляди левове по-късно, акцията е зад тила ни. Следващите президентски избори са след пет години, през 2026-та година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР