Кампанията беше доста скромна, което ми хареса, защото иначе е

...
Кампанията беше доста скромна, което ми хареса, защото иначе е
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Алиансът на Доган е проруски, не може да влезе в управлението

Кампанията беше много скромна, което ми хареса, тъй като другояче е досадна и шумна. Такъв коментар направи в студиото на bTV проф. Михаил Константинов в последния ден от изборната акция.



 

" Апелирам към хората да гласоподават, огромен антирекорд ще е, в случай че гласоподават под 2 милиона души. Бих се радвал, в случай че запазим 2,2 млн. Бройката у нас е международен връх. Ние не използваме опцията на Народното събрание да излъчва повече кабинети ", съобщи математикът.

" Пълна нелепост е, че всякога, когато падне държавното управление, пада и Народното събрание. Това значи, че нашите политици са бездарни. Трябва да има политически гений, когато управляваш ", посочи Константинов.

" И сега евро-американското болшинство е със 135 депутати. Толкова ще бъдат и в идващия кабинет - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. ДПС-то е едно. В момента по документи има едно Движение за права и свободи и това е ДПС-Ново начало ", повтори той.

" Няма по какъв начин алиансът на Доган да влезе в ръководството, тъй като е проруски надъхан. 2-3 мандата не стигат първите две партии да създадат кабинет. Те имат 118. ГЕРБ няма да имат 80 депутати. Ако влезе осма партия, ще дръпне от първия ", проучва професорът.

" Трябва ни евро-американско болшинство при събитията, които се развиват в Близкия Изток, Украйна и така нататък Да, в България платен избор има, чакам в този момент да е към 100 хиляди Купеният избор се разпределя - по-големите партии купуват повече гласоподаватели, тъй като имат по-голям портфейл ", приключи Михаил Константинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР