Кампания ’24: Цветя, зъби, пеперудки и дупки в предизборната битка. Куче

...
Кампания ’24: Цветя, зъби, пеперудки и дупки в предизборната битка.
Куче
Коментари Харесай

Кампания ’24: Цветя, зъби, пеперудки и дупки в предизборната битка

Кампания ’24: Цветя, зъби, пеперудки и дупки в предизборната борба.

Куче хапе Корнелия Нинова, Иван Гешев театралничи като „ Мислителят “, Тошко Йорданов претендира да е знак на здравия разсъдък. Кога българите може да видят всичко това? Накуп? В избирателен интервал, несъмнено, оповестяват с възприятие за комизъм сътрудника Николай Иванов от вестник „ Сега “.

Те са разкрили, че в предизборната акция участват приказни сюжети. Следва да се регистрира, че в случай че първоначално бяха скучновати, към този момент не – вдъхновението е осенило претендентите и хората, на които те дават пари за „ креативност “:

Кампания ’24: Цветя, зъби, пеперудки и дупки в предизборната борба 26.05.24 11:08 Разгласиха доста значима вест за всички водачи в България! 26.05.24 10:45 Христо Стоянов: ТЪЛПАТА СЪЩЕСТВУВА… И ВИЕ Гражданско отделение ДОКАЗВАТЕ… 26.05.24 10:17 Делян Пеевски с мощен залп: „ Предупреждавам господин Радев…! “ 26.05.24 09:56 Гениалният Килиан Мбапе целуна топката и сподели довиждане! 26.05.24 09:33

Много изобретателен, напряко всеизвестен ще да е този мозък, който е провидял здрав разсъдък и вяра за здрав разсъдък в Тошко Йорданов. Не че е неприятен човек господин Хаджитодоров, просто въпросното качество „ не му върви “ (както споделят хората). Но ето:

Таня Койчева пък е съчетала несъчетаемото – педиатрична грижа, улични дупки и блузка на пеперудки:

Пеперудите са нежни същества, обаче деликатност пристигна и от ненадейно място – Иван Гешев. Бившият основен прокурор не просто театралничи като фигурата на Роден, ами и за задачата е посочил пестник чрез… чупене на китка. В смисъл – извил е своята си китка по мно-о-о-го самобитен метод – както го вършат всякакви нежни мъже. За разлика, дамата до него (на водещата снимка) не чупи китка, по тази причина нейните пестник и брадичка изглеждат много по-мъжки.

Ама да не си помислите нещо! Иван Гешев си е недопечен мъжага, почитат го даже в суровия Петрич. „ Известен рап артист застана зад КП Граждански Блок (партията на Гешев). Макар, че доста медии се пробват да заглушат КП Граждански Блок и Иван Гешев от ден на ден младежи застават зад идеята и концепциите на партията. Пример за това е известният петрички Рап артист Илиян Коцев, прочут с псевдонима Gangsta Man. Рап артистът в никакъв случай не е бил политически засивим и не е подкрепял партия или водач. Gangsta Man споделил пред близки: „ кефи ме Иван Гешев с неговата неотстъпчивост, убеденост и метод на говорене. А в идеята и концепциите на КП Граждански Блок виждам светлина в тунела. Явно това е стимулирало рап артиста да направи ария за КП Граждански Блок, което демонстрира, че младежите се интересуват от политика, само че когато има в КАКВО И КОГО ДА ПОВЯРВАТ “. Всичко това е откъс от фейсбук профила на Гешев (автентична граматика), като нататък в текста следва и песента. Ето част от нея: „ Българииии, юмрука сме ние/Тик ток, Граждански Блок/ Тик ток, Граждански Блок/Часовника на стената прави тик ток/ Значи е време за цивилен блок “.

Но стига толкоз Гешев! Ето я Елена Йончева в подбрана компания:

Не може да се мине без софрите на Движение за права и свободи. Следва да се регистрира, с дребни сладки този път най-вече:

Българска социалистическа партия също държи фронта. Журналистката Юлия Ал-Хаким демонстрира какъв възхитителен човек е нейния обичан Александър Симов. Това отвред е още деликатност:

Това май е меме. Ама кое не е по този начин:

Това обаче не е меме. Корнелия Нинова гали кученце на събор на овцевъдите. То я ближе и хапе:

Какво да вършат Даниел Лорер и хората му, в случай че не да мерят кръвното на жителите:

Билборд в Ловешко. Кофти, след ужаса на пътя до Аксаково:

А Тома Биков, в случай че не друго, все по-трайно замязва на Тано Кариди от паметния италиански сериал „ Октопод “:

На партия „ Единение “ (Иван Христанов) рекламните облици наподобяват като извадени от туристически проспект:

Засега – толкоз. Но творчеството занапред ще дава плодове…

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР