Кампания За повече здрави семейства“ започна българският производител на мляко

...
Кампания За повече здрави семейства“ започна българският производител на мляко
Коментари Харесай

„Верея“ започна кампания „За повече здрави семейства“

Кампания „ За повече здрави фамилии “ стартира българският производител на мляко и млечни артикули „ Верея “ . Инициативата, която ще продължи най-малко година, сe провежда с поддръжката на Българска асоциация по фамилна терапия (БАФТ).

 „ За повече здрави фамилии “ ще се развива в  две съществени посоки. Първото - да покаже посредством действителни образци по какъв начин актуалното българско семейство се оправя с разнообразни провокации и все пак остава крепко. Второто ще предложи и фамилната терапия като една от опциите за опазване на фамилията крепко.

„ Грижата за здравето постоянно е била част от нашата философия. Освен физическото здраве, не по-малко значимо е здравето в връзките сред хората “, споделя Йолита Ботева, Маркетинг шеф на „ ОМК “ ЕАД. „ Искаме да насочим вниманието към актуалното семейство, към обичта в него, поддръжката, насладата, куража, събитията, разликите, силата, слабостите, непреходността, измененията, бурите, успехите. Чрез действителни образци да вдъхновим някои фамилии, както и да поканим други да се замислят за провокациите в техните взаимоотношения. Да открехнем леко завесата за фамилната терапия като профилиран метод. Да покажем, че професионалната грижа не е нещо срамно, ужасно или непостижимо, а една от опциите за опазване на фамилията крепко “, добавя тя.  

Всеки може да взе участие в акцията като показа история на https://semeistvo.vereia.bg/: свързани с брак родители и деца; семейство без брак; „ патриархално семейство “; „ матриархално семейство “; фамилии от един родител и дете; „ доведено семейство “; приемно семейство и други Единственото условие е историята им да е вдъхновяваща. Примерите с най-интригуващ креативен капацитет ще се трансфорат в ТВ клипове на „ Верея “.

Специалисти по фамилни връзки (от БАФТ) ще организират безвъзмездни на практика семинари на тематики като: „ Какви са другите функции на сътрудниците в актуалното семейство? Кои събития провокират промени и по какъв начин фамилията се приспособява към тях? Как се преодолява рутината? Как поддържа връзка здравото семейство? “ и други Техните на практика препоръки ще се разгласяват на https://semeistvo.vereia.bg/ още през цялото време.

Данни от октомври 2017г. на изследователския център на Института за дясна политика у нас демонстрират, че за близо 50% от българите най-важната полезност е фамилията . По информация на Националния статистически институт от ноември 2015г. „ фамилията като юридически съюз “ губи своето значение в България. Броят на браковете понижава за сметка на съжителствата без брак. Нараства броят на децата, родени отвън брак (над 50%). Отделно съгласно отчет на изследователското звено L’Observatoire Cetelem от 2017г. българите имат най-високо равнище на доверие в фамилията измежду страните в Европейски Съюз, като 95% от тях имат вяра на най-близките си (среден % за Европейски Съюз – 92%).

 „ Верея “ е българска марка прясно и кисело мляко, млечни питиета, сирене и масло, която доближава до над 1 милион семейства в цялата страна. „ Верея “ годишно създава над 40 000 тона млечни артикули. Според национално омнибусно изследване от септември 2017г. за 36% от потребителите „ Верея “ е марка, която предлага артикули за цялото семейство, а за 32% - марка, която оказва помощ за сближение на фамилиите.     

Мениджър Нюз е дипломат на акцията „ За повече здрави фамилии “.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР