Кампания Коледа 2016“ беше най-успешната кампания за всички празнични герои

...
Кампания Коледа 2016“ беше най-успешната кампания за всички празнични герои
Коментари Харесай

Holiday Heroes достави 5970 празнични пакета

Кампания „ Коледа 2016 “ беше най-успешната акция за всички празнични герои до в този момент. Почти шест хиляди фамилии от над 100 населиени места в цялата страна, получиха пакет с хранителни артикули, с цел да посрещнат с цялостна софра най-светлият християнски празник – Рождество Христово. Десетки компании и медии, стотици самостоятелни донори и доброволци, куп родни знаменистости трансфораха идеята на Holiday Heroes в празник за хиляди нуждаещи се фамилии в цялата страна. Четири дни неуморни доброволци опаковаха празничните пакети в склада, който общителните домакините от K&M безусловно безплатно предоставиха на организацията. Безброй други пък доставяха с персоналните си коли готовите пакети, непосредствено в домовете на фамилиите. За да доближат продуктите до всички фамилии из цялата страна, за доставката на пакетите помонгаха Unimasters и InTime.  

В първия ден от пакетирането и разноса на празнични пакети на Holiday Heroes, Теди Кацарова донесе коледното знамение в дома на 42-годишната Михаела, с диагноза олигофрения, която живее с майка си и брат си. Оперната певица Гергана Николаева и близката и другарка Тони,  изпълнителка на шлагерите „ Всичко било е насън “ и „ Както преди “, също станаха доброволци на идеята и доставяха коледни пакети на фамилии. Водещите на предаването „ Жива връзка “ по телевизия BiT, Кристина Владимирова и Димитър Димитров, също бяха празнични герои в третия ден от акцията по пакетиране и разнос.  В последния ден на доставките, на Игнажден, в герои за фамилии в потребност станаха още Драго Симеонов и младата изпълнителка Диа, както и звездите от VIP Brother 2016 – Роро и Надя Иванова.

Както всяка акция до в този момент, по този начин и през акция „ Коледа 2016 “, всеки от дните на приготовление на празничните ни пакети излъчвахме онлайн процесът на пакетиране. Празничните пакети не са изцяло унифицирани, само че всеки от тях съдържа главните хранителни артикули – брашно, варива, олио, месен и/или млечен артикул, кори за баница, питка и играчка за малчуганите за фамилии в нужда  Всички те бяха разпратени по домовете на нуждаещи се фамилии в цялата страна. Foodpanda и  Aladin Foods зарадваха екипът от доброволци на Holiday Heroes, които неуморно подготвяха пакети като им осигуриха апетитен обяд, с който да се поддържат, до момента в който опаковат празничните пакети.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР