Кампания Ела с торбичка, вземи си книжка!“ ще се проведе

...
Кампания Ела с торбичка, вземи си книжка!“ ще се проведе
Коментари Харесай

Кампания Ела с торбичка, вземи си книжка!“ ще се проведе във Варна днес

 Кампания " Ела с торбичка, вземи си брошура! “ ще се организира във Варна през днешния ден, 3 юли – Международния ден без найлонови торбички. Инициативата е на Обществения център за околна среда и стабилно развиване, научи Varna24.bg.

Ето какво приканват от ОЦОСУР:

" Фенове на природата! Обръщаме се към вас и всички, които ви е грижа за Живота! 3 юли (петък) е Международният ден без найлонови торбички. На този ден взехме решение да наградим алегорично всички вас, които загърбихте пластмасовата " диета “.

На 3 юли в 11 ч ще сме на Синия пазар (срещу Катедралата). Всеки, който е избрал да пазари с торбичка за многократна приложимост ще получи от нас ваучер за книга втора ръка по желание.

Книгите може да получите в същия ден или на 10 юли (петък) на ул. " Сава Радулов “ 14 във Варна. Това е офисът на Обществен център за околна среда и стабилно развиване, където всеки петък се организира самодейността " Зелени петъци “ и " Шише върни, книга си вземи “.

Самият ваучер не е просто хартия, а книгоразделител, който да ви припомня, какъв брой значимо е да ограничим потреблението на пластмаса в всекидневието си. Защото пластмасовата консуматорска " диета " на индивида е невъзможна за преглъщане от живата природа. А когато природата боледува, ние също се разболяваме. Защото сме част от Нея.

Очакваме ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР