Камиони чакат над два часа при Гюргево на влизане в

...
Камиони чакат над два часа при Гюргево на влизане в
Коментари Харесай

Камиони чакат над два часа при Гюргево на влизане в България

Камиони чакат над два часа при Гюргево на влизане в България, оповестява Аджерпрес и добавя, че са се образували километрични опашки.

Извършването на граничния надзор за товарни коли на излизане от Румъния лишава 140 минути, на влизане в Румъния - 50 минути. За леки коли времето за изчакване в двете направления е 20 минути.

„ Регистрираме приблизително високо време на изчакване на излизане от страната за товарни коли. Това се обуславят от огромния брой транспортни средства, налични за директно прекосяване за къс интервал от време. За товарни коли трафикът през Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево се реализира в пет контролни ленти, както на влизане в, по този начин и на излизане от страната. За леки коли придвижването се реализира при естествени условия, в три ленти на излизане от страната и на четири при влизане “, оповестяват за Аджерпрес от румънската гранична полиция.

През последните 24 часа на влизане в България през Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево са минали 1300 камиона, 900 леки коли и 4800 души.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР