Камионът, взривил Кримския мост, нито е влизал в България, нито

...
Камионът, взривил Кримския мост, нито е влизал в България, нито
Коментари Харесай

Проверката на ДАНС е показала, че камионът, който уж е взривил Кримския мост, нито е влизал в България, нито е излизал

Камионът, взривил Кримския мост, нито е влизал в България, нито е излизал от страната ни. Това е заключението на първата инспекция по случая. Тя е направена по номера на товарителницата на машината. Службите вършат и други информации, с цел да са безапелационни по проблема. Проверките са почнали неотложно след оповестението на информацията, по предписание на служебния министър председател Гълъб Донев.

Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС) ревизира маршрута на камиона, взривен на Кримския мост, оповестиха през днешния ден от контраразузнавателната работа. От ДАНС прецизират, че повода да се заемат със случая е изказванието на съветските управляващи, че камионът бомба е тръгнал от България.

В известието на ДАНС се добавя, че инспекцията е почнала неотложно след разпространението на информацията и ставала по предписание на служебния министър-председател Гълъб Донев. По-рано през днешния ден от служебния кабинет оповестиха, че са изискали информация от специфичните служби по проблема с камиона.

В неделя (9 октомври, бел. ред.) ръководителят на съветския Следствен комитет Александър Бастрикин на среща с съветския президент и военнопрестъпник Владимир Путин разгласи, че маршрутът на камиона, с който беше взривен Кримския мост, започвал от България - тръгнал е от Бургас, където се е качил на ферибот, по-късно минал през Грузия, а след това " бил " в Армения. Оттам още веднъж " отишъл " в Грузия, откъдето се " трансферирал " в Северна Осетия, а оттова - навлязъл в Русия. Откъдето се бил качил на Кримския мост, беше фалшив версията на рашистките медии и военни блогъри. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР