Камион се вряза в спирка на градския транспорт в София

...
Камион се вряза в спирка на градския транспорт в София
Коментари Харесай

Стана ясно кое е загиналото 19-годишно момиче. Почивай в мир, Вики! СНИМКИ

Камион се вряза в спирка на градския превоз в София тази заран и лиши живота на едно 19- годишно момиче.

Загиналата се споделя Виктория Мариева. Неин близък съобщи името й във Фейсбук:

Никой не може да ви приготви за загуба, която идва като бърз вятър. Успокойте се обаче, знаейки, че тя в този момент почива в обятията на нашия Господ. Моите най-дълбоки съболезнования на фамилията. Почивай в мир ", написа Стефан Маринов.

Под поста му нейни другари недоумяваха по какъв начин е допустимо Вики да си е отишла.



В момента се открива дали пометеното от камион момиче е била на пешеходната пътека, или на тротоара, научи GlasNews.bg. След като камиона я блъска, е влачена към 30 метра.

Според свидетел момичето е пресичало на пешеходната пътека на ул. „ Кестенова гора “. Говорела по телефона, когато в тил я връхлита камионът.

„ Нищо не разбра благата. Да почива в мир. Водача на камиона се движеше много бързо и без забележима причина кривна. Нямаше никакъв спирачен път. Помете момичето, знак, дърво и спря в спирката, “ споделя очевидецът.

В този миг се вършат експертизи. Гледат се записи от камери, разпитват се и очевидци. Тестовете за алкохол и опиати на водача са негативни, а самият той нямал прегрешения преди този случай.

53-годишният водач се намира в „ Пирогов “. По думите му до случая се стига, тъй като му е прилошало. Той ще бъде арестуван, формирано е досъдебно произвеждане.

GlasNews изрича откровените си съболезнования на фамилията и приятелите на Вики. Да почива в мир!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР