Камион се вряза в група протестиращи срещу цените на горивата

...
Камион се вряза в група протестиращи срещу цените на горивата
Коментари Харесай

Камион се вряза в група протестиращи на път край Благоевград

Камион се вряза в група протестиращи против цените на горивата на път край Благоевград. По-сериозно потърпевшо е едно момиче, което е със счупена ръка, оповестява.
 
Инцидентът стана на обходния път на блокирания от стачкуващи Е-79. Шофьорът на камиона е арестуван. След случилото се полицията разпръсна недоволните жители и освободи пътя за придвижване.  
Камион се вряза в група протестиращи на път край Благоевград. Още по тематиката четете тук: https://bit.ly/2qFMxBh
Публикувахте от в Неделя, 11 ноември 2018 година
Е-79 остана затворен с часове, което провокира километрично запушване и напрежение сред протестиращите и водачите на блокирани в тапата коли. Разрешението за митинг на основния път изтече в 17.00 ч., след което от полицията оповестиха, че стартират " профилирана интервенция по възобновяване на публичния ред ".
 
" С един митинг няма да може да свалим държавното управление. Следващата седмица продължаваме още от събота, който желае може да иде в София, както направиха от другите градове ”, съобщи уредникът на митинга против високите цени на горивата, високите налози и скъпата застраховка „ Гражданска отговорност ” в Благоевград Александър Стамболийски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР