Камион се обърна на автомагистрала Тракия, скъса мантинелата и падна

...
Камион се обърна на автомагистрала Тракия, скъса мантинелата и падна
Коментари Харесай

ТИР падна от 7 метра на АМ Тракия

Камион се обърна на автомагистрала " Тракия ", скъса мантинелата и падна от близо 7 метра на третокласния път сред селата Карабунар и Калугерово.

Инцидентът е станал сред 76 и 77 км на автомагистралата в посока Бургас. Повече от 12 часа кабината на камиона стои паднала на пътя, а ремаркето виси от мостовото оборудване. Вероятната причина за злополуката е разпръскване на водача, който се е отървал единствено с леки контузии и нерешителност. Тестван е с дрегер за алкохол, тестът е негативна. ТИР-ът не затруднява придвижването по автомагистралата. Очаква се по-късно да стартира интервенция по изтеглянето му.
Мирослав Стоянов, представител на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик: Водачът по всяка възможност е изгубил надзор на автомобила, напуща лентата за интензивно придвижване, минава през спешната лента и оттова през мантинелата, като влекачът е минал и през мантинелата, паднал е през мостово оборудване на височина от няколко метра върху различен път, който свързва две прилежащи села.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР