Камион, превозващ зебри и камили за цирк, избухна в пламъци

...
Камион, превозващ зебри и камили за цирк, избухна в пламъци
Коментари Харесай

Зебри и камили се разхождат край пътя, след като камион на цирка се запали в хаотични сцени

Камион, пренасящ зебри и камили за цирк, избухна в пламъци на натоварена автомагистрала, предизвиквайки безредни подиуми, до момента в който екзотичните животни обикаляха в близост и хапеха трева в профил на пътя.

Полицейски отряд реагира на пожара и работи, с цел да освободи транспортното средство, пренасящо камили и зебри за един уикенд с циркови номера. Животните се скитаха по автомагистралата. Ремаркето с влекач се възпламени към 2 сутринта и държавен служител на реда, заместник-шериф на окръг Грант и трети човек избавиха петте зебри, четири камили и дребен кон, като ги изведоха от цялостното с пушек ремарке, сподели сержант. Стивън Глас от щатската полиция на Индиана.

И двамата служители на реда са били лекувани в болница за поемане на пушек и по-късно освободени, само че нито едно от животните не е потърпевшо, сподели той. Шофьорът на камиона, 57-годишен мъж от Сарасота, Флорида, не е потърпевш. Всички северни платна на I-69 бяха затворени до към 6:30 сутринта, откакто регионът беше измит и животните бяха отведени от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР