Камион, превозващ нелегални мигранти, катастрофира край Куманово. Превозното средство е

...
Камион, превозващ нелегални мигранти, катастрофира край Куманово. Превозното средство е
Коментари Харесай

Номерата на българския камион с мигранти в Северна Македония са крадени

Камион, пренасящ незаконни мигранти, катастрофира край Куманово. Превозното средство е било с българска регистрация, потвърдиха от Министерство на външните работи за Българска национална телевизия. Номерата обаче са крадени. Това съобщи шефът на Групово дело " Гранична полиция " Светлан Кичиков за " По света и у нас ".


Установява се самоличността на водача.

Катастрофата е станала през вчерашния ден сутринта на пътя сред Свети Никола - Куманово.

По данни на полицията в групата има седем малолетни лица. 15 от мигрантите са афганистанци, деветима - пакистанци и един иракчанин. Те са откарани в болница в Куманово, а един от по-сериозно потърпевшите е трансфериран в Скопие.

Местните управляващи считат, че групата е влезнала в Северна Македония от Гърция. Според шефа на " Гранична полиция " регистрацията на микробуса няма общо с България, а номерата са крадени.
Светлан Кичиков, шеф на Главна дирекция " Гранична полиция ": Номерата, с които е било въпросното транспортно средство, да български са и дават отговор на случая, че микробусът е бил регистриран в България, че в началото тези номера са били сложени на лек автомобил, закупен от жител с двойно поданство в България през 2018 година След което 2019 година октомври месец тези номера са били откраднати от автомобила пред дома на съответния жител в Репубика Северна Македония, град Куманово.  Български камион с незаконни мигранти се прекатурна край Куманово, 25 са ранени Български камион с незаконни мигранти се прекатурна край Куманово, 25 са ранени
Камион, пренасящ мигранти, катастрофира в Северна Македония на пътя сред Свети Никола - Куманово. Превозното средство е било с българска регистрация...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР