Камион, натоварен със 140 кг марихуана, заловиха митничарите.Окръжна прокуратура –

...
Камион, натоварен със 140 кг марихуана, заловиха митничарите.Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Шофьор тапицира тавана на камиона си със 140 кг марихуана, но го заловиха

Камион, претрупан със 140 кг марихуана, заловиха митничарите.

Окръжна прокуратура – Враца управлява дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за контрабанда на наркотични субстанции - закононарушение по член 242, алинея 2 от Наказателен кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура – София.

На 11 май на Граничен контролно-пропусквателен пункт Ферибот Оряхово митническите чиновници на Министерство на правосъдието Оряхово са спрели за инспекция влизаща в страната товарна комбинация с български регистрационни номера. При сканирането с рентгенова инсталация е била видяна зона с нараснала компактност в региона на тавана на кабината на влекача. При последвалата физическа инспекция е открито съществуването на особено построено скривалище, достъпът до което се реализира през бутафорен похлупак на климатичната система.

При демонтирането му инспекторите са разкрили 116 найлонови пакета, съдържащи зелена тревиста маса. При изработен полеви наркотест веществото е реагирало позитивно на канабис. Общото му количество е 138,880 кг.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор лидерът на транспортното средство – мъж на 53 години, е притеглен в качеството на обвинен. Лицето е арестувано за период до 72 часа, съобщи през днешния ден.бг.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР