Камион е разлял 8 тона масло по няколко централни улици

...
Камион е разлял 8 тона масло по няколко централни улици
Коментари Харесай

Камион е разлял 8 тона масло по улици в София, полиция регулира движението на Сточна гара

Камион е разлял 8 тона масло по няколко централни улици в София, в това число и на Сточна гара, видя кореспондент на Dir.bg. В момента полиция контролира придвижването, като пътят е обработен.

Всички фотоси можете да видите тук >>>

На място са екипи на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ", Столичната пожарна, Столична дирекция на вътрешните работи, Столичен инспекторат, почистващите компании. Направена е организация и градският превоз се движи, само че е затруднено прекосяването на коли. Затворен за придвижване е бул. " Данаил Николаев ".

" Тази нощ имаше камион, който разля към 8 тона масло и беше затворено придвижването по ул. " Резбарска ", Сточна гара и бул. " Данаил Николаев ", съобщи Фандъкова пред Нова тв.

Тя добави, че на терен са работили всички екипи и са съумели да обработят пътя и да пуснат придвижването по ул. " Резбарска " и кръстовището на Сточна гара.

По думите ѝ до 8.00 часа ще бъде пуснато придвижването по бул. " Данаил Николов ". " Градският превоз се движи по маршрутите си, ще остане опесъчен пътят, с цел да бъде безвредно ", съобщи тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР