Ками Вон стисна изявлението си за въздействие върху жертвата по

...
Ками Вон стисна изявлението си за въздействие върху жертвата по
Коментари Харесай

Жена, която е оцеляла след сексуално насилие като тийнейджърка, реагира на съдия, след като отмени присъдата на нападателя й

Ками Вон стисна изказването си за влияние върху жертвата по време на присъдата на нейния изнасилвач, когато председателстващият арбитър – Робърт Ейдриън – анулира неговата присъда, съвсем невиждан ход, който го лиши от съдийската му служба две години по-късно.

Съдията от Куинси, Илинойс, сподели по време на присъдата през януари 2022 година, че „ тези неща се случват “, когато младежи вземат участие в малолетни пият и „ студентки и дами “ плуват по долни дрехи. Дрю Клинтън, тогава на 18 години, беше отвън куката.

„ Доказателствата бяха там. Съдията можеше да ги види. Всеки можеше да ги види. Всички бяхме доста щастливи, че той най-сетне щеше да влезе в пандиза “, сподели Вон, която беше на 16 години по време на нападението си, пред Fox News Digital.

„ От нищото в деня на изговаряне на присъдата, съдията просто ни удари цялостен пестник по лицата и сподели: „ Няма да изпратя този млад мъж в отдела за изправителни затвори “ и по-късно си отива с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР