Камерите за наблюдение са хванали жена да минава покрай руския

...
Камерите за наблюдение са хванали жена да минава покрай руския
Коментари Харесай

"Дейли мейл": Зловеща мистерия с отравянето на шпионина Скрипал! Камерите за наблюдение уловили...

Камерите за наблюдаване са хванали жена да минава около съветския разузнавач Сергей Скрапал и щерка му Юлия, разкрива в. " Дейли мейл ". Това е станало минути преди двамата да се строполят на близка скамейка в центъра на Солсбъри.
От камерата за наблюдаване се вижда, че мистериозната жена носи бяла чанта. В момента няма повече детайлности за случая. Днес държавното управление в Лондон свика антитерористичния комитет Кобра по отношение на опита за атентат против съветския сътрудник.
Най-малко 21 души са били признати в болница в Солсбъри след отравянето на двойния сътрудник.
Англия ще отговори по подобаващ метод, в случай че доказателствата покажат, че Москва е провела офанзивата против двамата. Това предизвести английският министър председател Тереза Мей, прецизира news.bg.
Британски медии и някои политици спекулират, че Русия евентуално стои зад офанзивата, до момента в който Москва твърди, че това е следващата антируска агитация.
Скрипал преди няколко години бе участник в огромно шпионско дело. Той е наказан в Русия за работа на английското разузнаване МИ-6. По-късно Русия го обмени при размяната с жители, упрекнати в шпионаж, само че в интерес на Русия. В това число беше и Анна Чапман. След това някогашният помощник на ГРУ получи леговище във Англия.
За последните няколко години той загуби съвсем цялото си семейство - в авиокатастрофа почина брачната половинка му. Загинаха неговият брат и наследник. Единствено щерка му остана жива.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР