Камери с високо качество вече са инсталирани на стадион Васил

...
Камери с високо качество вече са инсталирани на стадион Васил
Коментари Харесай

Полцията е взела сериозни мерки за сигурност преди мача Левски – ЦСКА

Камери с високо качество към този момент са конфигурирани на стадион " Васил Левски ". Те разрешават наблюдението на почитателите във всички браншове, а записите от тях оказват помощ за по-лесното идентифициране на нарушителите. Те са и първата стъпка от новите ограничения против футболното безчинство. Според новите условия на УЕФА от 8-и май на всеки вход на стадионите би трябвало да има подобен вид камери при интернационалните мачове.

Полицията взeма и съществени ограничения за сигурност поради идния мач сред " Левски " и ЦСКА. Заради случая преди седмица, при който бягаха ранени двама служители на реда, през днешния ден се чака наличието на униформени да бъде пъти по-голямо. Полицаи ще има още към спирките на градския превоз в квартали, а към стадиона ще се вършат всеобщи инспекции. Пропускателни пунктове ще има към спортното оборудване, където компанията, която дава отговор за защитата му, и полицията ще ревизират по няколко пъти влизащите почитатели.

" Ще има засилено полицейско наличие освен на спортното оборудване, а из целия град. Ще има подробен пропускателен режим по отношение на недопускането на неразрешени предмети. Към сегашния миг в Столична община няма съобщение за осъществяване на шествие по отношение на футболната среща, тъй че няма да бъде допускано такова проведено напредване на групи почитатели ", сподели за " Хоризонт " Пламен Колев от Столична дирекция на вътрешните работи и добави, че няма да се разрешава събирането на огромни групи почитатели. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР