Камерата, в която бе забита кирка на Околовръстното шосе в

...
Камерата, в която бе забита кирка на Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Появи се прелюбопитна СНИМКА на кирката, забита в камера на КАТ! Извършителят обаче тотално прецакан

Камерата, в която бе забита кирка на " Околовръстното шосе " в София, е спипала към 300 водачи с превишена скорост всеки ден в продължение на седмица, т.е. над 2000 джигити, откогато е сложена, написа в. " Телеграф ".
Припомняме, че стационарният радар на Пътна полиция бе комплициран на правата сред Казичене и " Ботевградско шосе " по предписание на премиера Бойко Борисов поради нараствания брой произшествия в региона.

" Предполагаме, че някой е решил да отмъсти на уреда, че го е снимал в нарушаване ", признаха от столичната полиция. В нощта против четвъртък въоръжен е отишъл до камерата на КАТ и е забил кирката в долната й част, след което е тръгнал в незнайна посока, неусетен от никого. Вандалската демонстрация е съумяла да повреди само кутията, само че не и самия радар.

Дори не се е наложило да бъде демонтиран уредът. " Не е спирал да снима уредът. Работи обикновено ", признаха от Пътна полиция.

Нито един от сниманите с превишена скорост коли няма да се размине с санкцията си. " Информацията от нея е била източена с флашка. Снимките с нарушителите се обработват и до дни ще дойдат на адресите на водачите ", увериха хора от КАТ.

В интернет пространството се завъртя и фотография на забита кирка в пътна камера. Към момента не излиза наяве дали става въпрос за ново нахлуване или фотосът е изработен при първото посягане.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР