Камерън Уинкълвос, един от основателите на крипто борсата Gemini, наскоро

...
Камерън Уинкълвос, един от основателите на крипто борсата Gemini, наскоро
Коментари Харесай

Голямото натрупване на Биткойн вече започна – какво означава това?

Камерън Уинкълвос, един от създателите на крипто борсата Gemini, неотдавна показа в Twitter значимо изказване по отношение на началото на " огромното трупане на Биткойн ".

Тъй като Биткойн (BTC) продължава да придобива необятно самопризнание, забележките на Камерън провокираха интензивни спекулации и интерес измежду вложителите и запалянковците.

Камерън направи паралел сред предходното десетилетие, през което Биткойн се очерта като най-очевидната и печеливша инвестиция, и актуалното десетилетие, което дава опция за това, което съгласно него може да бъде най-очевидната и печеливша търговия.

Като има поради евентуалното пускане на борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн, Камерън акцентира идната досегаемост на Биткойн, която евентуално може да промени пазара.

Главният изпълнителен шеф на Gemini допуска, че вложителите, които осъзнават ограничавания прозорец за вложения преди IPO, могат да възприемат това като удобна опция за трупане на Биткойн, преди да се реализира по-широкото му приемане.

Важно е да се означи, че видни играчи в обичайните финанси, като BlackRock , Invesco, Fidelity Investments и Wisdom Tree, са подали заявки за спот Биткойн ETF, което вдъхва доверие на вложителите.

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн изключително провокира забележките на Камерън, защото тя доближи $30,000 за първи път от април насам. По време на писането на публикацията Биткойн се търгува на цена от към $30,200, което отразява 6.5% нарастване на цената през последните 24 часа.

Освен това Камерън по-рано предвижда изместване на фокуса от Съединени американски щати към Изтока във връзка с идващия огромен бичи напредък на криптовалутите заради нарасналите регулаторни условия.

Няколко фактора способстваха за внезапното повишаване на цената на Биткойн. Един от катализаторите беше признаването от ръководителя на Федералния запас Джером Пауъл на ролята на постоянните монети за разплащане като форма на пари. Пауъл също по този начин изрази мнение, че централната банка би трябвало да има роля в одобряването на издаването на постоянни монети.

Едновременно с това Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите на Съединени американски щати изрази желанието си да гласоподава през юли ново законодателство, което да обезпечи по-голяма изясненост за цифровите активи. Предложеното законодателство има за цел да сътвори по-определена регулаторна рамка, която да улесни прекосяването на цифровите активи от статут на скъпи бумаги към статут на стока.

Освен това неотдавнашният ценови пробив на Биткойн съответствува със доста повишаване на мрежовата интензивност, за което свидетелства увеличението на размера на транзакциите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР