Камерън Нори победи Карлос Алкарас след 5-7, 6-4, 7-5 на

...
Камерън Нори победи Карлос Алкарас след 5-7, 6-4, 7-5 на
Коментари Харесай

Нори взе реванш от Алкарас – титлата в Рио

Камерън Нори победи Карлос Алкарас след 5-7, 6-4, 7-5 на финала на шампионата в Рио де Жанейро. Така той взе реванш от испанеца за провалянето във. Титлата е пета в неговата кариерата и първа, извоювана против тенисист от Топ 10.

Поставеният под номер 1 в схемата Алкарас стартира чудесно. Той получи цели седем благоприятни условия за пробив в първия сет, реализирайки последната за 7-5 след час игра. Испанецът стартира втория сет с два сполучливи гейма на личен сервис и пробив посред им за 3-0. Той обаче се нуждаеше от медицински таймаут и се завърна на корта с бинтовано бедро на десния крайник. Той явно имаше имаше проблеми и Нори се възползва. Британецът направи три пробива и изравни резултата.

Двамата си размениха по два пробива при започване на третия сет и стигнаха до 5-5, а 11-ият гейм бе един от най-дългите в мача. Нори получи четири благоприятни условия за нов пробив и в последна сметка го реализира. После той затвори финала с втория си мачпойнт.

„ Това е специфична победа, защото към този момент изгубих два финала тази година. Началото беше тежко, само че превключих на по-висока предавка и съумях да обърна резултата. Тази настилка не ми е най-удобната, тъй че успеха е още по-сладка “, сподели Нори. Т – предходната година в Лион.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР