Камерън Диас си спомня, че е била използвана като муле

...
Камерън Диас си спомня, че е била използвана като муле
Коментари Харесай

Камерън Диас си спомня, че през 90-те години била използвана като муле за пренасяне на наркотици


Камерън Диас си спомня, че е била " употребена като муле за преместване на опиати " през 90-те години, единствено няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да изгрее с основна женска роля в комедийно-фантастичния блокбъстър " Маската ", оповестява в. „ Дейли Мейл “.

Това се случва в миг, в който 49-годишната актриса се готви да се завърне на огромния екран след осемгодишна пауза, подготвяйки се да взе участие дружно с Джейми Фокс в комедията с уместно име " Отново в деяние ".

В началото на кариерата си актрисата е била модел в Париж, а по-късно е почнала работа като " муле, което придвижва опиати до Мароко ". 

В подкаста Second Life Камерън изяснява, че е събрала задоволително пари, с цел да се реалокира в Париж и да работи като модел, само че не е имала шанс с намирането на работа там.

Тя изяснява на водещата на подкаста Хилари Кер: " Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, с цел да спася живота си. След това си открих една работа, само че в действителност мисля, че бях муле, което пренасяше опиати до Мароко - заклевам се в Бога ".

Камерън признава, че не е знаела, че придвижва неразрешени субстанции, до момента в който не е пристигнала на летището, и е изпаднала в суматоха, когато е схванала.

Това се случило при започване на деветдесетте години, когато й бил даден „ един заключен куфар, в който бяха моите " костюми " “. 

Избягвайки минимум десетгодишна присъда за трафик на опиати, Камерън оставя куфара на длъжностните лица, когато се връща назад във Франция, като показва това като първата и последната си работа в Париж.

Но след щастливото изплъзване Камерън най-сетне получава огромния си пробив в Лос Анджелис - към нея се обръща кастинг сътрудник, който търси " жена, която може да провокира сензация ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР