Камерън Диас и нейният съпруг, членът на Good Charlotte Бенджи

...
Камерън Диас и нейният съпруг, членът на Good Charlotte Бенджи
Коментари Харесай

Той е ужасно сладък: Камерън Диас стана майка за втори път

К амерън Диас и нейният брачен партньор, членът на Good Charlotte Бенджи Мадън, посрещнаха второто си дете.

" Развълнувани сме да обявим раждането на нашия наследник, кардинал Мадън. Той е необикновен и сме толкоз щастливи, че е с нас ", написа самата актриса в Инстаграм.

Тя добави, че няма да разгласява фотоси на бебето, тъй като желае да отбрани правото му на персонална сигурност. Въпреки това тя сподели, че синът й е " извънредно сладостен ". Диас също още веднъж означи, че е доста щастлива и признателна, а също по този начин пожела на своите клиенти всичко най-хубаво и „ добър ден “. Камерън Диас и Бенджи Мадън започнаха да се срещат през 2014 година, а през 2015 година публично станаха брачен партньор и брачна половинка. Няколко години по-късно, при започване на 2020 година, двойката разгласи попълнение в фамилията - звездите имаха щерка Радикс. Тя беше дълго чакана.
               

Камерън имаше усложнения със зачеването на дете, актрисата даже мина няколко курса на хормонална терапия, с цел да забременее посредством ин витро, само че всички тези опити бяха несполучливи.

Радикс бе роден посредством сурогатно майчинство. Диас се е посветила на фамилията си. В името на това да бъде майка и брачна половинка тя реши да пожертва кариерата си в Холивуд.

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР