Камера за видеонаблюдение на 5-звезден хотел, помещаващ се на площад

...
Камера за видеонаблюдение на 5-звезден хотел, помещаващ се на площад
Коментари Харесай

Камера е заснела лицето на убиеца на Алексей Петров, обяви Бареков

Камера за видеонаблюдение на 5-звезден хотел, помещаващ се на площад „ Оборище “ в баровския столичен квартал „ Бояна “ в полите на Витоша, може да е снимала хипотетичния палач на Алексей Петров, означават криминалист, зает с следствието на изтезанието.

Версията тиражира журналистът Николай Бареков, съобщи Пик.

Рано сутринта на 16 август – денят, в който Алексей беше убит по обяд, по време на планинска разходка към станцията на лифта „ Бай Кръстю “, мръснобял джип „ Лексус ”, вероятно оборудван с подправени регистрационни табели, е стоварил на площадчето в кв. „ Бояна “ висок към 190 см мъж с брада и с лъскави камуфлажни облекла, носещ голяма раница.

Мъжът е свалил от багажника на джипа планинско колело в зелени нюанси с големи гуми, след което яхнал велосипеда и тръгнал нагоре в планината с него.

Твърди се, че камерата на хотел е запечатала лицето на мистериозния бабанка.

Запознати разкриват, че служители на реда към този момент са иззели видеозаписа и са разпитвали чиновници от хотела. От Министерство на вътрешните работи настояли да им бъдат предоставени записите от охранителната камера с месец обратно, само че се оказало, че те били изтрити неотдавна.

Убиецът чакал появяването на Алексей в региона на Драгалевския манастир, край пътеката за лифта „ Бай Кръстю “.

Криминалистите към момента спорят по какъв начин тъкмо е ликвидирана някогашната барета, само че надвива версията, че килърът е дебнел от подслон и е създал първия изстрел с три вероятни оръжия – пушка флоберка, автомат „ Калашников “ или сръбски автомат „ Застава “.

Всички изброени оръжия са с патрони с диаметър 7,62х39мм, с каквито е убит Алексей Петров.

Според показанията на рехабилитаторката от Правителствена болница килърът е бил висок над 185 см, мускулест и атлетичен, бил е облечен в камуфлажни облекла и е носел шапка на главата си.

Описанието на Мирослава се засича и с портрета на убиеца, обрисуван от други трима очевидци, разхождали се в планината, които видели мъж на колело да се отдръпва, въртейки педалите с висока скорост.  Свидетелите го разказват като „ голям и заплашителен “.

Смята се, че велосипедът е бил електрически. С него килърът е избягал от другия завършек на планината и оттова е духнал в чужбина.

Петров е уцелен с два патрона, а Мирослава е била ранена от рикоширал патрон. Първият патрон е попаднал в слепоочието на жертвата, само че въпреки към този момент целта му да е била мъртва, килърът е пуснал и надзорен изстрел отблизо разстояние. Заради това Алексей бе заровен в затворен ковчег.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР